وصفة التشيكن رولز (فراخ ملفوفة ):
المقادير :1_ صدور فراخ بانيه & 2_بقدونس & 3_زبدة يعنى نص كوب زبدة على حسب ماتكفى فى حشو الصدور &4_ توم مفروووم &5_بهارات(ملح وفلفل وكسبرة )&6_جبنة رومى مبشورة &7_ لحمة مفرومة او سلامى مدخن على حسب رغبتكم لو مش موجود عندكم لحمة او سلامى هيا بتبقى تحفة بردو من غيرهم _8_ بيضتين _9_ بقسماط او فجيتار _10_دقيق
الطريقة:
لو الصدور سميك ممكن نطقعها بحيث تكون شرائح لا تكون سميكة, وسط بحيث لا تتهرى مننا ونخلط الثوم المفروم والزبدة والبقدونس والجبنة الرومى المبشورة أو(واللحمة المفرومة او السلامى )
ثم نحشو الفراخ بقدر يسمح لنا بلفها لتصبح رولز ملفوف ثم نضعها فى بيض ندهنها ثم نخلط الدقيق والبقسماط ونضعها الفراخ فيه بعد مادهناها بالبيض .
ثم نقليها فى الزيت لكى تأخد لون دهبى فقط ثم نضعها فى صينيه وندهنها بزيت ونضعها فى الفرن لمدة خمس دقايق لحد ماتستوى
ملحوظة: عند استخدام اللحمة المفرومة تكون مستوية يعنى متعصجة بلغة المصريين.